Muc-Off Luxury Chamois Krem Ladies 100 ml, Tilpasset damer!

Muc-Off Luxury Chamois Krem Ladies

100 ml, Tilpasset damer!

Varenr:82786
239,-
-+
5+ På lager

 

 

Muc-Off Luxory Chamois Krem Dame, 100ml

Utviklet for å være spesielt godt egnet for damer!!

 

Sadelssår? Det skjer med det beste av oss. Gnaging? Det er en del av å være en idrettsutøver som trener 24/7/365 under alle forhold.

 

Misfornøyd med de eksisterende valgene, i 2015 bestemte Muc-Off seg for at det var på tide å sette deres 25 års erfaring med å sykle til å utvikle den ultimate, høyytende Chamois Cream. Med hjelp av pro lag og idrettsutøvere så de på alle mulige måter for å forbedre rytteropplevelsen.

Resultatet? En spesiell formulert krem ??for å fukte huden din sterkt for total komfort og beskyttelse, over lange avstander, under alle forhold. De sier: "vi har skapt den beste krem ??der ute"

 

Med bevisst utelukkelse av ubehagelige parabener og toksiner har de sørget for at deres Chamois Cream er infundert med essensielle provitamin-fuktighetskrem for å skape den langvarige hydrerte følelsen på huden din.

Muc-Offs luksusformel bruker naturlige ingredienser - blant annet aloe vera, sheasmør og solsikkeolje - for å skape mild kjøleeffekt og for total komfort.

 

Designet for å danne en beskyttende barriere for å forhindre skader på huden på følsomme områder, er det også antibakterielt og ideelt for alle kjørestiler fra hardt kjempede klassikere til lange sportsaktiviteter, enten på vei eller på sti!

Utformet først og fremst for syklister, men er også en viktig følgesvenn for triatletter, løpere og utholdenhetsutøvere av alle disipliner som ønsker en behageligere tur.

 

  • Anti-bakteriell
  • Inneholder ikke noe materiale som er forbudt av WADA
  • Reduserer naturlig friksjon av huden din
  • Fri fra parabener
  • Fuktighetsgivende som er perfekt for lengre turer
  • Beriket med naturlig Aloe Vera, sheasmør og solsikkeolje
  • Inneholder provitaminer
  • Har en mild kjølefunksjon

 

251316