Oakley BXTR Translucent Lilac Prizm Road

Oakley BXTR Translucent Lilac

Prizm Road

Varenr:56193
1 239,-Kampanjepris
1 960,-Ordinær pris
-+
5+ På lager

Oakley BXTR Translucent Lilac

Prizm Road

928007


Rediscover Collection er inspirert av din uendelige historie. Kolleksjonen kombinerer lys og gjennomsiktighet med en fargeskiftende malingsteknikk uten like – som utstråler progresjon og selvuttrykk. Bli forvandlet i Rediscover Collection, som er tilgjengelig i solbriller og optiske innfatninger for både voksne og ungdom.

BXTR hyller Baxter Street, et populært skatested i Los Angeles hvor stil og autentisitet alltid vises, akkurat som denne innfatningen. Solbrillen ble utviklet av Oakley®s team av designere som jobbet tett med venner av merket på jakt etter den neste, nye varianten av livsstilsbriller. I et nikk mot tradisjonen, har BXTR et skjolddesign og modernisert triggerstamme, inspirert av Oakleys originale Razor Blade-solbrille, blandet med moderne stil for å løfte individualiteten. Det plantebaserte BiO-Matter®*-innfatningsmateriale gir lett komfort og holdbarhet

Det plantebaserte BiO-Matter®*-innfatningsmateriale gir lett komfort og holdbarhet


FUNKSJONER OG TEKNOLOGI

 

STØTBESKYTTELSE

Oakleys brilleglass er designet og testet under ekstreme forhold og høye hastigheter for å sikre kompromissløs beskyttelse gjennom flere krevende forhold.

 

PRIZM ROAD

LYSGJENNOMSLIPP: 20 %
LYSFORHOLD: MELLOMSTERKT LYS
STANDARD BRILLEGLASSFARGE: ROSA

238156