DBS Njord 7S Matt Sort, Str.55 DBS Njord 7S Matt Sort, Str.55 DBS Njord 7S Matt Sort, Str.55

DBS Njord 7S

Matt Sort, Str.55

Varenr:81095
7 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
4 På lager

DBS NJORD 7S

 

DBS er et tradisjonsrikt merke i Norge og har produsert sykler for det norske folk i over 80 år. Lang erfaring og kunnskap om sykkel gjør DBS til et trygt valg for deg som ønsker en sykkel av god kvalitet og som tåler norske forhold.  

 

DBS Njord er vår tidløse herresykkel, og kanskje også vår beste bysykkel for menn. Det finner du fort ut av når du setter deg på det komfortable sykkelsetet og ruller av gårde til byen. Sykkelen har et tidløst design som virkelig aldri går av moten. Den kommer med såkalt diamantramme, som er det typiske diagonale overrøret for herresykler.

 

Hva består så en av DBS's beste bysykler av? Ved levering mottar du en sykkel som har bagasjeholder og skjermer i stål, hele 7 Nexus-gir, komfortabelt sete fra Velo Comfort, dobbeltbunnet 28 tommer-felger, gode dekk med refleks og aluminiumsramme. Du kan også sykle trygt med både v-brems og pedalbrems.

 

DBS Njord er en herresykkel som egner seg for voksne mellom 175 – 190 cm.

 

Spesifikasjoner:

  • Ramme: DBS Alu
  • Gir: Shimano Nexus Revo 7
  • Bremser: V-brems og navbrems 
  • Krank: Prowheel 42T, 170mm
  • Str: 55 (ca 175 - 190cm)
  • NV8299
218456