DBS Frida 7S Solsikke Gul, Str.51 DBS Frida 7S Solsikke Gul, Str.51 DBS Frida 7S Solsikke Gul, Str.51

DBS Frida 7S

Solsikke Gul, Str.51

Varenr:81078
7 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
4 På lager

DBS FRIDA 7S BYSYKKEL // SOLSIKKE

 

DBS er et tradisjonsrikt merke i Norge og har produsert sykler for det norske folk i over 80 år. Lang erfaring og kunnskap om sykkel gjør DBS til et trygt valg for deg som ønsker en sykkel av god kvalitet og som tåler norske forhold.  

 

DBS Frida er en klassisk damesykkel med hjul på 28 tommer. Den er en del av en fargerik bysykkel-serie som kjennetegnes av sine solide, vedlikeholdsfrie komponenter. Den har et meget lavt innsteg, slik at du enkelt stige av og på. Dette er den ultimate sykkelen for byturer, og med de stilige fargene vil du ikke ha noen problemer med å finne den igjen i sykkelstativet.

 

Denne damesykkelen kommer med en rekke funksjoner og komponenter. Den er utformet slik at du sitter i en oppreist sittestilling som er behagelig for ryggen. Den er utstyrt med 7 gode Shimano-gir, et stort og komfortabelt sete fra Velo Lady, aluminiumsramme, både v-brems og pedalbrems, kurv og stålskjermer.

 

DBS Frida er en damesykkel som egner seg for voksne mellom 165 – 180 cm.

 

 

Spesifikasjoner:

  • Vekt: 15 kg
  • Ramme: DBS Alu
  • Gir: Shimano Nexus Revo 7
  • Bremser: V-brems og navbrems.
  • Krank: Prowheel 42T, 170mm
  • Størrelser: 51cm (ca. 165 - 180cm)

NV8299

218446