Woom Hjelm Grønn XS Woom Hjelm Grønn XS Woom Hjelm Grønn XS

Woom Hjelm Grønn

XS

Varenr:78526
FargeGrønn
Woom Hjelm Blå XS
Woom Hjelm Grønn XS
Woom Hjelm Gul XS
Woom Hjelm Lilla XS
Woom Hjelm Rød XS
Woom Hjelm Sort XS
Størrelse
S
M
L
999,-
-+
5+ På lager

WOOM HJELM TIL BARN   

 

 

 

 

 

WOOM sine barnesykler er utviklet med ekte lidenskap. Etter seks år med testing, eksperimentering og spørsmål har Christian og Marcus som står bak WOOM utviklet sykler til barn og ungdom med lav vekt og perfekt anatomi. Barn og ungdom vil elske å utforske nye eventyr sammen med venner og sin WOOM sykkel.

 

Barn har sterke hoder - og vi har den beste beskyttelsen! Når det gjelder både form og størrelse, har barn og voksne veldig forskjellige hoder, så vi har tilpasset KIDS hjelm for å dekke de spesifikke behovene til barn.

 

Det betyr utvidet beskyttelse for pannen, templene og baksiden av hodet, et brukervennlig magnetisk lukkesystem, optimal ventilasjon og en perfekt passform takket være utskiftbare puter og en justeringsskive for størrelse. Det fleksible visiret - en unik sikkerhetsfunksjon - gir ekstra beskyttelse for fronten på hodet.

 

Denne sykkelhjelmen fra woom er imponerende lett, ser flott ut og gir utmerket beskyttelse. Hjelmen veier bare 315 g, har 24 store ventilasjonshull og skivepass for å sikre riktig passform. Det er en barnevennlig, brukervennlig magnetlås på stroppen. Hjelmen har også et visir laget av elastomer for ekstra ansiktsbeskyttelse.

 

 

Høydepunkter:

 

Visor bumper
Det spesialutviklede visiret gir beskyttelse mot regn og sol, samtidig som det hjelper til med å forhindre ansiktsskader. Maksimal demping kommer fra kombinasjonen av en giftfri elastomer med en bikakestruktur. Sikkerhet først!

 

Fidlock® Magnetic Closure
Dette barnevennlige magnetiske lukkesystemet er enkelt å bruke, selv med den ene hånden eller når du bruker hansker, og sørger for at huden eller håret ikke klemmes.

 

Reflective logo
Woom-logoen på hjelmen er laget av en spesiell reflekterende limfilm for å øke synligheten og dermed sikkerheten i mørket og i svake lysforhold.

 

Construction
Ved hjelp av den nyeste teknologien smelter det ytre skallet direkte på det indre laget (design i form). Dette sparer vekt og opprettholder langvarig stabilitet. Et annet lag i formen på underkanten øker hjelmens holdbarhet. Robust, lett, slitesterk. Sjekk, sjekk, sjekk.

 

Size-adjustment system
Det interne justeringssystemet gir ekstra finjustering av hjelmen til hodets omkrets - for bedre komfort og sikkerhet. Den store, praktiske dreiehjulet på baksiden er enkelt å bruke, selv for et barn. Perfekt for å "ringe inn" den perfekte passformen.

 

Padding
Hjelmen vår leveres med to sett med elektroder i forskjellige tykkelser (3 og 6 mm). Bruk dem individuelt eller kombiner dem for en optimal og behagelig passform på hodet. Putene er laget av mykt og absorberende materiale uten grove kanter. Putene kan enkelt fjernes for vask.

 

Round straps
Takket være sin runde form og perfekte lengde, ligger hjelmstroppene alltid i nøyaktig riktig posisjon og kan ikke vri seg. Ideell for maksimal komfort.

 

 

Størrelse/Vekt:

XS: 46-48cm / 295g
S: 48-53cm / 315g
M: 52-56cm / 345g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

185845