Sykkel-spesialisten

Spinn Sykkelshop er sykkel-spesialisten fremfor noen. Du finner oss i Stavanger, Sandnes, Bryne, Sandefjord, Oslo (Majorstua) og Haugesund i store, tiltalende butikklokaler med til enhver tid 100- 150 utstilte sykkelmodeller og alt du kan tenke deg av reservedeler, utstyr, bekledning og kvess til sykkelen din.

Spinn faghandel

De fleste som jobber hos Spinn har lang erfaring fra aktiv sykling. For oss er sykkel det kjekkeste vi kan holde på med. Det gir trygghet for at du får den sykkelen som passer akkurat for deg og dine behov. Og at du får rask og fagmessig service. Spør gjerne om tips og råd. Vi er glade for å dele erfaringen våre med deg.

Spinn Sykkelshop er opptatt av å ha et riktig attraktivt utvalg av sykler. Vi har kvalitetssykler til alle formål

Vi selger sykkel hele året. For oss er det sykkel det kjekkeste vi holder på med. Dermed får vi spisskompetanse på området og våre ansatte er eksperter på å finne den riktig sykkelen for akkurat deg - vi hjelper deg gjerne på vei.

Verksted er et kapittel for seg. Hver av våre butikker har fullt utbygde sykkelverksted og fast ansatte reparatører som reparere alle typer sykler. Det lønner seg å få tatt en skikkelig service minst en gang i året. Dermed får du mer glede av sykkel og øker levetiden betraktelig.

Spinn Sykkelshop gir deg et trygger sykkelkjøp, og en god sykkelopplevelse.

"Sunnhet og helse i hvert tråkk"
Sykle til jobb: helse , miljø og penger spart.


Hos oss følger disse servicefordelene med:

Alltid ferdig montert.

Aktuelt

Mavic Norge

Sjekk Mavics egne norske side!

Les mer

Garmin har nå lansert VECTOR – wattpedaler til landevei!

Endelig lanseres de etterlengte Garmin VECTOR wattpedalene. Den som venter på noe godt…. Med wattpedaler kan du virkelig ta treningen til et nytt og spennende nivå. Tren smartere og mer effektivt enn noen gang. Å ha wattmålingen i pedaler istedenfor på andre komponenter på sykkelen er en stor fordel for deg som syklist

Les mer

Team Øster Hus – Ridley er klar for et av sykkelsesongens høydepunkt!

Da er Norge igjen på sykkelkartet og det skjer i Nord Norge. Arctic Tour of Norway organiseres i Nord Norge av ASO som igjen organiserer Tour de France. Et kjempearrangement som vi håper å vise godt igjen i.

Les mer

Følg oss